Om os

Christian Vincent

Et opråb mod Ruslands behandling af LGBT+ personer i forbindelse med et vinter OL og flere års dedikeret arbejde for bedre oplysning, test & behandling af HIV har ført til at Christian Vincent i 2012 fik en Axgil Award og i 2022 en Pride Hero Award.


Søren Juliussen

I 2022 blev Søren Juliussen belønnet med Årets Laks efter sit borgerforslag om at få anerkendt medfaderskab i regnbuefamilier og for sit græsrodsarbejde for at påvirke den politiske process og danskernes syn på familier med to fædre.


Vidt forskellige - men alligevel ens?

Vi er opvokset i provinsen, bor i København og lever ellers vidt forskellige liv, har vidt forskellige historier og vidt forskellige erfaringer og anekdoter. Faktisk har vi kun dét tilfælles at vi er mænd der godt kan lide andre mænd.


Selvom vi har kendt hinanden i mere end 10 år er der en masse vi ikke ved om hinanden. Både fra de sårbare teenageår til de seneste voksenår, hvor Søren har stiftet "kerne"familie og Christian har rejst og boet i både Amsterdam & på Malta. I podcasten oplever vi derfor egne erfaringer og hører hinandens, med helt nye øjne og ører sammen med dig der lytter med.